19 Şubat 2010 Cuma



REVANİ

3 adet yumurta
1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket erimiş margarin
1 kahve (espresso) fincanı un
2 adet portakal
yarım paket kabartma tozu

Şerbet
1 su bardağı su
1 su bardağı portakal suyu
1,5 su bardağı şeker

* İlk önce şerbetin malzemeleri karıştırılıp kaynamaya bırakılır..
* 15 dk kaynayan şerbetin altı kapatılıp, soğumaya bırakılır.

*Karıştırma kabımıza yumurtalar, irmik,şeker, yoğurt, erimiş margarin katılıp karıştırılrır.
*Portakalın kabukları rendelenip bu karışma ileve edilerek tekrar karıştırılır..
*En son 1 fincan unumuz ve kabartma tozumuzuda karıştıralım.
*Uygun kabımıza koyduktan sonra 180 derece fırında altı üstü kızarana kadar pişirilir.
*Pişen ve sıcak revanimizin üzerine soğuk olan şerbetimizi gezdirelim. 
*Revanimiz soğuduktan servise hazır.
*Afiyet olsun.


REVANİ
3 jaja
1 čaša griza
1 čaša šećera
1 čaša jogurta
Rastopljeni margarin 1 paket
1 kava (espresso) šalica brašna
2 narančepola 
paketa praška za pecivo

Sorbet
1 čaša vode
1 čaša soka od naranče
1,5 čaše šećera
* Prvo, materijali su mješovite liker je prepušten lagano vrenje ..
* 15 minuta je bio isključen i šest sirup ključanje, ostaje da se ohladi.
* Naš miješanje čaša jaja, griz, šećer, jogurt, rastopljeni margarin i karıştırılrır pridružite.
* Orange shells takvih smetnji može biti naribana i mješoviti ponovno ileve .
* Naš najnoviji 1 šalica brašna i pečenje tozumuzuda komplicirano.
* Nakon odgovarajuće za 180 stupnjeva peći u našoj kapu preko šest pržena sve dok se ne kuha se.
* Ispalio na našim toplim i hladnim sirup revani neka naš posjet.
* Nakon hlađenja je tu da služi našim Revani.
* Bon appetit.


DOBAR TEK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails