28 Mart 2010 Pazar


Homemade Pasta

çorbalar, et ve soslu balık yemekleri katkısı yanı sıra ev yapımı makarna.
550 Podravka ve yumurta pürüzsüz bir buğday unu türünü kullanmak ev yapımı makarna hazırlanması için.

su ilave ve isteğe bağlı olarak bir miktar yağ ile bir çatalla un içine karıştırın yumurta.

Mix hamur sıkıca.

bir top haline Shape hamur ve izin bir süre dinlenmek.

Rulo hamur ince tahta silindirler.

daha fazla parça ve kuru içine bir mutfak bıçağı ile Razvaljano ince hamur çok amaçlı bölün. Sonra birbirlerine, hamur parçaları koymak onları katlayın ve kesilmiş ince şeritler ev yapımı çorba için uygun takın.

Kısmen, un hamur kısımlarını damlıyordu onları katlayın ve ince şeritler halinde geniş kesti. Kaynatın onları tuzlu kaynar suda ve et veya balık soslu yemekleri ile bir garnitür olarak hizmet vermektedir.

hamur Mellow topu daha küçük parçalar halinde kesin. Rendeleyin rende ve yahni-çorba için kullanılabilir hamur granül elde etmek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails